Studio One

Eu sunt DAN Popescu,
Sunt fotograf.

Mi-am început cariera în domeniu ca operator imagine (cameraman) la o televiziune locală, însă, în timp, am realizat că marea mea pasiune este, de fapt, fotografia. Sute de mii, dacă nu milioane, de fotografii am realizat până acum. Dar nu numărul lor este important, ci emoțiile pe care le-am surprins în fotografiile mele, care reprezintă adevărate mărturii peste timp.
Pe lângă evenimente de familie la care iau parte, îmi place să surprind în imagini minunatele creații pe care ni le-a lăsat aici, la Târgu Jiu, marele sculptor Constantin Brâncuși, dar și evenimentele importante din comunitate, astfel că încerc pe cât posibil să nu lipsesc de la nicio paradă de 1 Decembrie sau de la manifestările de Zilele Orașului.
Experiența, seriozitatea, dorința si pasiunea mă ajuta să răspund de fiecare dată provocărilor pe care un eveniment important le aduce. Toate acestea mă fac de fiecare dată să-mi depașesc limitele și să fiu mândru de munca mea! Îmi iubesc meseria, asta pentru că îmi oferă și o oarecare libertate. În plus, îmi dă ocazia să văd locuri minunate și să întâlnesc oameni deosebiți.

Eu sunt OLIMPIU Arțăriș,
Sunt Videograf.

Îmi place enorm meseria mea. De fapt, nici nu o consider meserie, asta pentru că ceea ce fac, fac din pasiune. Mă bucură faptul că pot să ofer oamenilor povești de neuitat, că pot surprinde și transmite trăirile unice din viețile oamenilor. Pot spune că nu îmi scapă nimic.
Fie că este vorba de emoția tinerilor care ajung la vârsta majoratului, a proaspeților părinți care își botează copilul, sau  a cuplurilor de îndrăgostiți care își jură iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.
Și eu sunt om, tocmai de aceea nu de puține ori aceste emoții m-au cuprins și pe mine, dar de fiecare dată mă străduiesc să rămân calm, astfel încât, la final, să ofer materiale de calitate. Fiecare detaliu e important pentru mine: floarea de pe aleea casei părintești pe care tocmai a trecut mireasa, lacrima de pe obrazul bunicii care își vede nepotul ginere, fericirea din ochii tatălui care și-a văzul copilul devenind major. Toate aceste trăiri le transfom în amintiri vii și de neuitat.

De ce sa ne alegi pe noi?

Pe lângă faptul că avem o uriașă experiență în domeniu, lucrăm doar cu echipamente performante, de ultimă generație, care conferă o foarte bună calitate și claritate. Datorita viziunii artistice si a îndemanarii tehnice, vă asigurăm ca veți primi materiale de cea mai bună calitate. Studio 1 garantează materialele voastre prin stocarea lor în baza de date proprie, timp de 12 luni de la eveniment. În plus, dispunem și de un studio în municipiul Târgu Jiu, echipat cu tot ceea ce trebuie, unde realizăm fotografii și clipuri video. Totodată, avem în dotare și o dronă de înaltă performanță, cu care realizăm fotografii și filmări aeriene, la cerere.
Dorințele clienților noștri sunt importante pentru noi. Astfel, înainte de fiecare eveniment discutăm cu beneficiarii serviciilor noastre despre cum și-ar dori să le surprindem ”povestea”. De asemenea, punem la dispoziția voastră mai multe pachete de servicii, la care puteți adăuga și alte opțiuni. În acest fel , vă oferim posibilitatea de a vă personaliza evenimentul, pentru ca amintirile voastre să fie unice și de neuitat. Suntem transparenți când vine vorba de clienții noștri, tocmai de aceea toate serviciile și posibilele cheltuieli sunt discutate în prealabil, înaintea semnării contractului de prestări servicii.

Mobilitate

Ne putem deplasa oriunde aveti nevoie de noi.

Experienta 

Ambii avem 10 ani experienta in televiziune.

echipament profesional

Avem in dotare aparatura profesionala 

Rezolutie ridicata

Calitatea materialelor furnizate de noi sunt la cea mai inalta rezolutie .

VIZIUNE UNICA

Ne place ca fiecare imagine sa aiba un cadru unic

FOCUS PE competente

Invatam continuu si ne specializam constant.